На пл.Свободы провели театрализованную акцию с требованием отставки судьи М. БородинаБлизько 15 представників групи "Прорвемося" 19 травня провели на пл.Свободи в Харкові театралізовану акцію з вимогою відставки судді Апеляційного суду Харківської області Михайла Бородіна. У ході акції жінка, яка зображувала Феміду, проганяла "Бородіна" за межі України. Також протестуючі кричали "Бородін, go home to Russia". За словами протестувальників, у М.Бородіна є паспорт громадянина Росії, тому він не має права обіймати посаду судді. Крім того, учасники акції збирали підписи під зверненням до голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна, в якому попросили подати президентові України Віктору Януковичу прохання про відставку М.Бородіна з посади судді.

На пл.Свободы провели театрализованную акцию с требованием отставки судьи М. Бородина На пл.Свободы провели театрализованную акцию с требованием отставки судьи М. Бородина

Довідка "SQ". М.Бородін очолив Апеляційний суд у грудні 2006 р. Вища рада юстиції 24 березня 2011 р. звільнила М.Бородіна з посади голови суду. 16 травня народний депутат Юрій Кармазін у Харкові заявив, що М.Бородін ще в 2004 р. отримав паспорт громадянина Росії, тому обіймати таку посаду не мав права.

19 травня М.Добкін заявив, що народний депутат Ю.Кармазін з особистої неприязні поширює інформацію про порушення закону М.Бородіним. "У свій час Кармазін підійшов до мене і сказав: я все свій час витрачу, щоб Бородін сів до в'язниці", - заявив губернатор.