Жовтневу районну організацію Партії регіонів у Харкові очолила голова Адміністрації Жовтневого району Тетяна Цибульник. Як повідомив офіційний сайт Харківської облорагнізаціі Партії регіонів, який раніше обіймав цю посаду Сергій Кадигроб був переобраний у зв'язку з переїздом до іншого регіону.

Як повідомила 18 січня журналістам перший заступник голови Харківської обласної організації Партії регіонів Олена Олешко, також змінилося керівництво Близнюківської, Богодухівської, Валківської, Дворічанської, Кегичівської, Коломацької, Лозівської, Люботинської, Нововодолазької партійних організацій.

"Кадрові зміни відбуваються з різних причин: хтось поміняв місце проживання, хтось - місце роботи, що не дозволяє бути керівником партійної організації. Але ми своїх людей не кидаємо, якщо потрібно - допомагаємо з працевлаштуванням", - зазначила О.Олешко.

Довідка "SQ". 28 листопада 2011 р. С.Кадигроб був звільнений з посади директора Департаменту контролю та аудиту Харківської міськради.

17 січня 2011 р., на пост голови Московської райорганізації ПР був обраний депутат Харківської міськради Володимир Чумаков. Раніше цю посаду обіймав Костянтин Токарєв.