Основне завдання Партії регіонів на виборах, які відбудуться восени 2012 року, - сформувати стійку парламентську більшість. Про це сьогодні, 17 березня, виступаючи на з'їзді Партії регіонів, заявив голова партії, прем'єр-міністр України Микола Азаров. "Ми не маємо наміру задовольнятися малим - відносною більшістю у Верховній Раді. Наше завдання - завоювання стійкої більшості, оскільки це - запорука успішних перетворень у країні. Ми повинні перемогти, щоб забезпечити майбутнє України", - підкреслив М.Азаров.

Він також зазначив, що опозиція спробує поставити під сумнів легітимність виборів, уже зараз ведуться розмови про те, що результати будуть сфальсифіковані. М.Азаров підкреслив, що Партія регіонів набагато більше опозиції зацікавлена ​​в тому, щоб вибори пройшли чесно, прозоро і відкрито, і повинна бути готова захистити результати виборів.

Лідер партії зазначив, що окрему увагу варто приділити відбору гідних кандидатів у депутати. Особлива роль у цьому питанні буде відведена регіональним організаціям партії, які повинні інтенсифікувати свою роботу і зібрати максимум інформації про інтереси та проблеми людей. М.Азаров підкреслив, що Партія регіонів працює для всіх громадян України, а не тільки для своїх симпатиків або членів.

Крім того, прем'єр наголосив на необхідності поліпшити роботу партії в інформаційному просторі.

Довідка "SQ". Вибори до Верховної Ради Україні відбудуться в жовтні 2012 р.