"Коли Сергій Тігіпко (лідер партії "Сильна Україна" - "SQ") пішов в уряд, я була категорично проти. А сьогодні я кожен день кажу:" Господи, спасибі, що там є Тігіпко!"- розповіла в телепрограмі "STATUS QUO" заступник голови партії "Сильна Україна" Олександра Кужель.

"Я думаю, що якби С. Тігіпка там не було, то з ким би ми працювали з податків, з митниці, приносили скарги, показували, що відбувається в регіонах. На сьогодні для нас це спасіння, я маю на увазі не лише нашу партію, а всіх, хто займається бізнесом" - заявила О.Кужель.

За її словами, під час візиту до Харкова вона обговорювала з городянами ситуацію, яка склалася в парку Горького навколо вирубки дерев та будівництва дороги. "Ситуація неоднозначна, тому що мені ніхто так і не показав, коли я цікавилася, а яке ж думка з цього питання харків'ян? Я думаю, повинен бути референдум з цього питання. В жодній європейській країні ніхто не може зробити щось, що суперечить інтересам громади. І жоден мер не може прийняти рішення проти волі громади. "Сильна Україна" поки не буде ставати на чийсь бік, нам потрібно спочатку зрозуміти, що відбувається, яка мета проекту, поговорити з людьми, зрозуміти їх думку", - відзначила О. Кужель.>

Заступник голови "Сильноїю України" також поділилася планами партії на найближчі місцеві вибори. "Я побувала сьогодні на зустрічі з партійцями, де було дуже багато людей. Я приїхала поспілкуватися з членами партії, відчути їх настрій, передати їм настрій С. Тігіпка. Центральний апарат партії ухвалила рішення, що ми всі будемо допомагати обласним організаціям провести місцеві вибори. У нас будуть працювати політтехнологи, яких найняв С. Тігіпко, і реклама буде, і вся команда, все керівництво партії буде працювати на надання допомоги в регіонах. Завдання стоїть отримати голосів не менше, ніж отримав (25% в Харкові - "SQ") С. Тігіпко на президентських виборах. Але є відчуття, що ми отримаємо більше ", - повідомила О. Кужель.

Повну версію інтерв'ю з О. Кужель дивіться у телепрограмі "STATUS QUO", яка вийде в ефір на телеканалі "Фора" 12 червня (початок о 18.00) і 13 червня (в 11.00 і 00.15), а також на каналі "Р1" 13 червня (о 20.30 та 23.00) та 14 червня (20.15).