Всенародне обговорення Податкового кодексу - це перемога всього українського бізнесу. Як повідомили "SQ" у прес-службі партії "Сильна Україна", про це 9 липня заявила заступник голови партії Олександра Кужель.

За її словами, перенести затвердження Податкового кодексу на осінь вдалося завдяки позиції робочої групи з доопрацювання цього документа, яку очолює Сергій Тігіпко (віце-прем'єр, лідер партії "Сильна Україна" - "SQ"). "Документ викликав величезний суспільний резонанс. Зараз він винесений на всенародне обговорення. В цілому це перемога бізнесу, інтереси якого ми намагалися максимально відстояти в цьому документі", - відзначила О. Кужель.

Вона також повідомила, що робоча група під її керівництвом передала на розгляд першому заступнику голови парламентського комітету з питань податкової політики Віталію Хомутиннику підготовлені нею поправки і зауваження до кодексу.

Довідка "SQ". Верховна Рада (ВР) прийняла 9 липня рішення відправити проект Податкового кодексу, підготовлений до другого читання, на всенародне обговорення. Його результати будуть передані до ВР до 5 вересня. Доопрацьований з урахуванням результатів всенародного обговорення проект Податкового кодексу повинен надійти на розгляд Ради до 10 вересня 2010 р.