Володимир Семиноженко був звільнений з посади віце-прем'єр-міністра через неефективну роботу на своїй посаді. Як повідомив "РБК-Україна", про це журналістам заявив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

В. Колесніченко підкреслив, що за кілька місяців перебування на цій посаді В. Семиноженко показав себе як неефективний менеджер, не зміг впоратися з низкою завдань, які, зокрема, стосувалися роботи Інституту національної пам'яті, дублювання фільмів.

"Я думаю, що новий віце-прем'єр-міністр буде працювати в рамках своїх зобов'язань і в рамках програми Віктора Януковича", - відзначив В. Колесніченко.

У той же час він не уточнив, хто може стати новим віце-прем'єром. За словами нардепа, коаліція найближчим часом визначиться з новою кандидатурою, яка стане відома вже наступного тижня.

Довідка "SQ". Верховна Рада України 2 липня звільнила Володимира Семиноженка з посади віце-прем'єр-міністра України з гуманітарних питань. За ухвалення відповідного рішення проголосували 378 народних депутатів.