Партии "Фронт перемен" некого выдвигать на пост мэра Харькова - председатель облорганизации партии

У партії "Фронт змін" немає кандидата на пост харківського міського голови. Про це 2 липня в прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" заявив голова Харківської територіальної організації політичної партії "Фронт змін" Олександр Давтян. За його словами, сам він також не збирається балотуватися в мери під час місцевих виборів 31 жовтня 2010 р.

"До всіх доручень і завдань, які у мене в житті були, я ставлюся дуже відповідально. Я можу пофантазувати. Ось, приміром, я став мером. Не дай бог. Я б цій роботі віддав душу, серце, час, а я цього робити не хочу. Я не хочу так працювати", - зазначив            О. Давтян.

За його словами, наразі у партії немає кандидата, який зміг би перемогти на цих виборах у Харкові. "Просто висувати, щоб брати участь - це не Олімпійські ігри, висувати треба, щоб перемогти. Брати участь по принципом "не наздожену, так зігріюся" сенсу немає", - підкреслив О. Давтян.

Також лідер облорганізації "Фронту змін" зазначив, зараз у партії "ростуть" можливі кандидати в мери Харкова на наступних виборах. "Ми готуємо декілька кандидатів, але пізніше, через 5, 10 років", - зазначив він.

Довідка "SQ". 16 лютого Верховна Рада прийняла постанову, якою скасувала місцеві вибори, заплановані на 30 травня 2010 р.

1 липня Верховна Рада прийняла постанову про призначення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на 31 жовтня 2010 р. Того ж дня вона прийняла в першому читанні законопроект "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських , селищних, міських голів".