Автомобілі "Volkswagen" і "Suzuki" зіткнулися вранці 28 жовтня на перетині пр.Московського  і бульв. Богдана Хмельницького. Як повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова, від удару "Volkswagen" перекинувся. В результаті аварії постраждали два пасажири "Volkswagen" - жінка і 11-річна дівчинка. Обидві отримали закриту черепно-мозкову травму та забої.

У цей же день близько 18.00 в районі будинку № 38 по вул. Героїв Праці 34-річний чоловік на мотоциклі "Yamana" врізався в бордюр і впав. Мотоцикліст отримав закриту черепно-мозкову травму, забій грудної клітки і хребта. Він був доставлений в лікарню швидкої та невідкладної допомоги. Там же медики діагностували у потерпілого наявність алкоголю в крові.

Ще одне ДТП сталося близько 23.00 на Салтівці. Зокрема, на перетині вул. Академіка Павлова та пр. 50-річчя ВЛКСМ зіткнулися "Lexus" та "ВАЗ-21099". В результаті зіткнення постраждали 29-річний водій "ВАЗу" та його пасажир - 23-річна дівчина. Водія з черепно-мозковою травмою та забоєм голови та пасажира із забиттям коліна відвезли у лікарню невідкладної допомоги.

Сьогодні, близько 00.10 ночі на перехресті вулиць Новгородської та Білої акації зіткнулися "Daewoo Nexia" і "ВАЗ-2109". За кермом "Daewoo Nexia" знаходився 52-річний чоловік, а "дев'яткою" керував 17-річний хлопець. В результаті зіткнення "ВАЗ-2109" перекинувся. Пасажирів "ВАЗа" - 13-річного хлопчика і 19-річного хлопця з закритими черепно-мозковою травмами та забоями живота - відвезли в лікарню невідкладної допомоги.