Автомобіль "ВАЗ-2121" ("Нива") 21 жовтня близько 0.30 збив двох п'яних чоловіків і зник з місця події. Аварія сталася біля АЗС "Вінко" у сел.Близнюки Харківської області, повідомив сайт Головного управління МВС України в Харківській області. В результаті ДТП 57-річний чоловік від отриманих травм загинув на місці, його 43-річний брат отримав травму лівої ноги.

Пізніше правоохоронці знайшли у Лозовій кинутий автомобіль з характерними для ДТП пошкодженнями, а згодом і його водія. Ним виявився 28-річний мешканець с.Воровське Близнюківського району, який, випивши горілки, взяв без дозволу автомобіль батька.

Кримінальну справу порушено за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого), яка передбачає позбавлення волі терміном від трьох до восьми років, і за ч.1 ст .289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), що карається штрафом від 1000 до 1200 неоподатковуваних податком мінімумів прибутків громадян, або обмеженням волі терміном від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий термін.