На Харьковщине в связи с похолоданием участились случаи травм, обморожения и отравления алкоголемВ останні дві доби в Харкові й області почастішали випадки доставки до лікарні громадян з отруєнням алкоголем, обмороженнями і травмами. Як повідомив сайт Головного управління МВС України в Харківській області, в міліції пов'язують такі випадки з похолоданням і спробами громадян, зокрема, осіб без певного місця проживання, зігріватися за допомогою алкоголю.

Зокрема, від будинку № 15 по вул.Героїв Праці в Харкові до лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги у стані алкогольного сп'яніння з переохолодженням був доправлений 50-річний невідомий.

Від будинку № 160 по пр.Тракторобудівників до цієї ж лікарню із забиттями голови в неконтактному стані алкогольного сп'яніння доправлений невідомий чоловік приблизно 45-ти років.

У цей же день до відділення токсикології лікарні був доправлений невідомий 20 років, який був виявлений без свідомості з травмою голови на вул.Героїв Праці, 9.

Окрім того, співробітники міліції виявили у пров. Пластичному 37-річну мешканку Мерефи, яка перебувала в стані алкогольного сп'яніння. Жінку у важкому стані з переохолодженням і обмороженням ніг доправили до лікарні швидкої допомоги.

В Ізюмі ввечері біля магазину "Спотикач" на вул.Гагаріна був виявлений труп 57-річного місцевого мешканця. Як встановили правоохоронці, чоловік за життя страждав захворюванням серця і зловживав спиртними напоями. Тіло померлого без видимих ​​ознак насильницької смерті направлено до моргу Ізюмської ЦРЛ.

У Харкові вночі від аптеки "Леда", розташованої біля станції метро "Ім.Масельского", до лікарні доправлений 45-річний невідомий з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма й алкогольне сп'яніння".

Бригадою швидкої медичної допомоги від МЖК "Інтернаціоналіст" до лікарні № 2 з діагнозом "алкогольне отруєння" в неконтактному стані доправлений невідомий у віці приблизно 45 років.

З території ринку "Аракс", розташованого по вул.Героїв Праці, до лікарні швидкої допомоги в комі доправлений 32-річний мешканець Черкаської області. Обставини події встановлюють співробітники міліції.