Автомобіль "Mercedes" вночі 17 квітня на перехресті вул. Богдана Хмельницького та Московського проспекту збив пішохода. За інформацією Центру громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області, аварія сталася близько 2.00. Після того як "Mercedes" збив пішохода, він зіткнувся з автомобілем "ВАЗ 21099", який стояв.

У результаті ДТП пішохід (на вигляд - близько 50 років) отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, забиття м'яких тканин обличчя, переломи ніг і рук. Він був доправлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги.

За свідченнями свідків події, в салоні іномарки на момент скоєння ДТП знаходилося четверо чоловіків. Міліція вивчає обставини аварії, а також встановлює особи чоловіків, що їхали в машині.

Як повідомило "SQ" джерело в правоохоронних органах, "Mercedes" належить Олександру Авакову - синові екс-губернатора Харківської області Арсена Авакова. Як повідомив сам Олександр Аваков на своїй сторінці в соціальній мережі, він дійсно знаходився у момент аварії в машині, але на пасажирському сидінні, за кермом був його водій Олександр Сухін. "У ніч на неділю я потрапив в автомобільну пригоду. Людина, як потім з'ясувалося, м'яко кажучи, напідпитку, вискочила на проїжджу частину під автомобіль. Водій спробував зманеврувати, але не вдалося. Машина вдарила людину і зачепила "дев'ятку", що знаходилася поряд. Відразу викликали "швидку". Наскільки я знаю, у нього - перелом ноги і струс. Постарався передати всі медикаменти, які потрібні для лікування. Сподіваюся, людина видужає і з нею буде все добре", - повідомив О.Аваков.

Він також зазначив, що водій автомобіля був тверезий і, на думку О.Авакова, правил дорожнього руху не порушував. О.Аваков також повідомив, що вже дав свідчення слідчому.