Возле киоска на Рымарской ночью прогремел взрывБіля кіоску на вул. Римарській у Харкові вночі прогримів вибух. Про це 13 жовтня повідомив офіційний сайт Міністерства внутрішніх справ.

За інформацією сайту, могла вибухнути бомба, начинена металевими цвяхами. Вчора о другій годині ночі до міліції надійшло повідомлення про те, що в кіоску, розташованому на перехресті вул. Римарської і Бурсацького узвозу, спрацювала охоронна сигналізація.

Після прибуття на місце слідчо-оперативна група виявила пошкодження скла кіоску й урни, розташованої у кіоску. В ході огляду місця події вилучені залишки пластикового контейнера сірого кольору, фрагменти металевих цвяхів різної довжини та діаметру. Згідно з попереднім висновком експерта, сила вибуху в тротиловому еквіваленті становила до 100 г. При вибуху потерпілих немає, значний матеріальний збиток не завданий. За даним фактом проводиться перевірка, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Як повідомив кореспондент "SQ" з місця події, вибух стався біля сигаретного кіоску "Кисет". Видимих ​​ушкоджень на кіоску немає, проте він не працює. На місці працюють кілька співробітників експертно-криміналістичного центру облуправління міліції.