Мешканець Вовчанського району Харківської області затриманий за убивство товариша по чарці. Про це 13 січня повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській області.

За інформацією міліції, в день убивства 19-річний підозрюваний і його 32-річний приятель поминали померлу бабусю підозрюваного і чимало випили. Дорогою додому 32-річний чоловік через випите спиртне впав на землю і залишився лежати. Підозрюваний намагався підняти його, але той почав нецензурно лаятися. Це обурило підозрюваного. Крім того, він згадав, що чоловік колись украв у нього алюмінієвий бідон. Він кілька разів ударив його руками по обличчю і ногами по тулубу і пішов. У результаті потерпілий отримав відкриті рани губ і ротової порожнини і захлинувся власною кров'ю.

Підозрюваний затриманий. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання Вовчанського райвідділу міліції. Порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Підозрюваний був раніше судимий за хуліганство, але отримав умовний строк.