Под Харьковом столкнулись автомобиль и микроавтобус. Два человека погибли, семь травмированыНа трасі Київ-Харків 11 березня приблизно о 20.45 сталося лобове зіткнення автомобіля "Ford Fusion" і мікроавтобуса "Dodge Sprinter". Водій і пасажир автомобіля загинули на місці. Про це 12 березня повідомив офіційний сайт управління ДАІ в Харківській області.

Аварія сталася на 417-му км траси в районі с. Сніжків Валківського району. 30-річний водій автомобіля "Ford Fusion", рухаючись з боку Харкова у напрямку Києва, роблячи обгін, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. В результаті автомобіль зіткнувся з мікроавтобусом "Dodge Sprinter", за кермом якого знаходився 26-річний чоловік. В аварії також постраждали сім пасажирів "Dodge Sprinter". Вони госпіталізовані до Валківської центральної районної лікарні з різними травмами. Правоохоронними органами встановлюються причини та обставини ДТП.

Окрім того, на місці аварії сталося ще одне ДТП. О 21.00 в автомобіль швидкої допомоги "УАЗ-962" врізалася вантажівка "Volvo", якою керував мешканець Миколаївської області. Були травмовані водій та два фельдшери швидкої допомоги.

Под Харьковом столкнулись автомобиль и микроавтобус. Два человека погибли, семь травмированы Под Харьковом столкнулись автомобиль и микроавтобус. Два человека погибли, семь травмированы