Ночью на Новых домах маршрутка врезалась в столб и дерево. Водитель был пьянМаршрутний автобус "Рута" близько 2.00 11 листопада на перехресті пр.Маршала Жукова і Садового проїзду в Харкові врізався в освітлювальний стовп і потім у дерево. Як повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова, в результаті аварії 45-річний водій маршрутки отримав забиття грудної клітини і голови і був доправлений до лікарні швидкої медичної допомоги. У його крові виявлений алкоголь. Як підкреслили в ДАІ, автобус був не на маршруті і в ньому не було пасажирів.

Також сьогодні, близько 5.00, біля будинку № 21Б по пр.Героїв Сталінграда невстановленим автомобілем, який зник з місця події, був збитий 41-річний чоловік. Він загинув на місці. Правоохоронці просять очевидців події звернутися в ДАІ.

Крім того, днем ​​раніше, близько 17.20, біля будинку № 193 по вул.Клочківській автомобіль "Daewoo Lanos" збив жінку 1952 р.н., вона отримала черепно-мозкову травму та забиття і після огляду в лікарні швидкої допомоги була відправлена ​​додому.