Милиция обещает 30 тысяч гривен за помощь в розыске сбежавшего преступникаМіліція обіцяє 30 тис. грн. за допомогу в розшуку засудженого Сергія Харченка, який утік з автозаку. Про це повідомили "SQ" у центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області.

Нагадаємо, 8 листопада троє ув'язнених спробували втекти з автозаку дорогою з Харківського СІЗО до ізолятора тимчасового утримання у Валках. Двох арештантів конвоїри затримали, третьому вдалося вистрибнути з машини і сховатися.

Міліція розшукує Харченка Сергія Сергійовича 1984 року народження, неодноразово судимого за розбійні напади. На вигляд - 25-30 років, зріст - 1 метр 75 сантиметрів, кремезної спортивної статури. На момент втечі був без взуття, на ньому були темні штани і куртка темна з плащової тканини. Особливих прикмет немає. Характер зухвалий і агресивний.

Як повідомив полковник міліції Володимир Ковригін, район втечі повністю оточений. У перший день у розшуку було задіяно більше 500 співробітників міліції, військовослужбовці військової частини 3005, літак. Як повідомив офіційний сайт прокуратури Харківської області, за фактом втечі порушено кримінальну справу (ч. 2 ст. 393 Кримінального кодексу України). Ця стаття передбачає від п'яти до восьми років позбавлення волі.