Племінник до смерті побив свого дядька в Дзержинському районі Харкова. Про це повідомив сайт Головного управління МВС України в Харківській області.

За інформацією правоохоронців, 1 лютого за місцем проживання раптово помер чоловік 1974 р.н. Його смерть не здивувала близьких померлого, оскільки він постійно вживав алкоголь і мав проблеми зі здоров'ям. Проте за висновком судово-медичної експертизи чоловік помер через закриту черепно-мозкову травму, внутрішньочерепного крововиливу та порушення мозкового кровообігу. У міліції прийшли до висновку, що смерть настала після бійки.

Працівники сектору карного розшуку Дзержинського райвідділу міліції встановили, що до померлого незадовго до його смерті приходив племінник. Після розпиття спиртних напоїв племінник виявив пропажу 100 грн. і звинуватив у крадіжці дядька. У підсумку він накинувся на родича, сильно побив його і пішов додому.

Побитий чоловік не звернувся за допомогою до медиків, продовжував вживати алкоголь і за кілька днів після бійки помер.

Слідчий відділ Дзержинського райвідділу порушив кримінальну справу за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, передбачає позбавлення волі терміном від семи до десяти років). Підозрюваний арештований та перебуває у харківському СІЗО.