У день виборів (31 жовтня) до міліції Харківської області надійшло 35 повідомлень про події, пов'язані з виборчим процесом. Як повідомили "SQ" у центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області, зокрема, до Борівського райвідділу повідомили, що о 20.00 у коридорі Будинку культури (біля входу до приміщення виборчої дільниці) до членів виїзної виборчої комісії, які йшли з переносною урною, підійшла член райорганізації однієї з партій, вихопила урну і втекла до штабу своєї партії. Міліції вдалося швидко повернути урну (з бюлетенями, пломби були цілі) до виборчої дільниці. Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст. 158 Кримінального кодексу.

Кандидат у депутати Чугуївської міськради звернувся до райвідділу із заявою, що невідомі ведуть агітацію біля виборчої дільниці. З'ясувалося, що представники організації проводять соціологічне опитування громадян, які проголосували.

Представник партії звернувся до Ізюмського райвідділу із заявою, що біля виборчої дільниці людина підкуповує виборців. Заява не підтвердилося. До того ж райвідділу заявили, що невідомий на автомобілі "Газель" привозив виборців до дільниці. З'ясувалося, що автобус перевозив до місця голосування інвалідів.

Довідка "SQ". На виборчих дільницях області було задіяно 6,5 тис. співробітників міліції.