У районі перехрестя Московського проспекту та бул. Б.Хмельницького в Харкові 28 червня о 15.25 зіткнулися автомобілі "Honda" та "ГАЗ-24", які їхали попутно. Про це 2 липня повідомили "SQ" у відділі ДАІ Харкова. В результаті аварії постраждав 57-річний нетверезий водій "Волги". Він отримав рубану рану голови.

29 червня о 10.20 у районі будинку № 222 по пр. Гагаріна автомобіль "Daewoo" збив велосипедиста, 52-річного чоловіка. Потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму і численні забиття. Його доправили до міської лікарні швидкої допомоги.

Ще одне ДТП сталося 30 червня о 13.50 на Салтівці. На Салтівському шосе зіткнулися автомобіль "Mercedes" і автобус "Iveco". В результаті аварії постраждав 50-річний водій "Mercedes". Він отримав закритий перелом лівого стегна, рвану рану ліктя, забиття грудної клітини.

На перехресті Бєлгородського шосе і вул. Академіка Проскури 30 червня невстановлений водій скутера "Suzuki" наїхав на бордюрний камінь, унаслідок чого отримав тяжкі травми і помер у кареті швидкої допомоги. Аварія сталася о 14.30. За фактом ДТП порушено кримінальну справу. Міліція встановлює особу загиблого, на вигляді йому 25-30 років.

Окрім цього, в той же день, о 18.00, на перехресті Московського проспекту і вул. Руднєва автомобіль "BMW" за невідомих обставин збив невстановленого пішохода (на вигляд - 25-30 років), після чого зіткнувся з автомобілем "ВАЗ -2108". Постраждалого чоловіка з важкими травмами доправили до реанімації міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Інших постраждалих в аварії немає.

О 20.05 у районі будинку № 11-А по вул. Муравйова автомобіль "Lexus" під керуванням 43-річного чоловіка в'їхав у річку. В результаті аварії постраждала 18-річна дівчина, пасажир автомобіля. Вона отримала забиття грудної клітини і лівої гомілки.

Крім цього, 1 липня о 2 годині ночі в районі перехрестя пр. Косіора та вул. Бекетова автомобіль "Audi", під керуванням 26-річного чоловіка збив пішохода, невстановленого чоловіка. Від отриманих травм він помер на місці аварії. На вигляд йому 25-30 років, зріст 170-175 см, був одягнений у сині джинси, чорну футболку.