ПАТ "МЕГАБАНК" (Харків) для своїх клієнтів - підприємств агропромислового комплексу в Миколаївській області запровадило новий тарифний пакет на розрахунково-касове обслуговування "АГРО". Про це повідомив сайт банку з посиланням на начальника управління банківських послуг "МЕГАБАНКУ" Андрія Онопка.

За його словами, особливістю цього пакету є відсутність абонентської плати за ведення поточного рахунку, а також безкоштовне зарахування коштів на рахунок, прийом готівки через касу банку та проведення платежів за рахунок поточних надходжень.

А.Онопко відзначив, що такий тарифний пакет перш за все може зацікавити клієнтів з невеликою кількістю платежів на значні суми, а також клієнтів, у структурі платежів яких є багато документів, що проводяться за рахунок поточних надходжень.

Довідка "Sq". ПАТ "МЕГАБАНК" - банк з іноземним капіталом, діє на ринку банківських послуг України з 1990 р. Регіональна мережа нараховує 196 підрозділів в 25 регіонах України. Послугами "МЕГАБАНКУ" користуються більше 364 тисяч клієнтів. На 1 квітня 2010 р. активи банку складають 3,4 млрд.грн., капітал - 825 млн.грн., прибуток поточного року - 258 тис.грн.