В.Янукович подписал закон об увеличении помощи при рождении ребенкаПрезидент України Віктор Янукович підписав закон № 3164-VI "Про внесення зміни до закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" щодо виплати допомоги при народженні дитини. Закон опублікований на сайті президента.

Згідно документу, допомога при народженні дитини нараховується виходячи з розміру прожиткового мінімуму для дітей віком до шести років, встановленого на день народження дитини. Допомога при народженні дитини надається у сумі, кратній 30 розмірам прожиткового мінімуму, - на першу дитину; кратній 60 розмірам прожиткового мінімуму - на другу дитину; кратній 120 розмірам прожиткового мінімуму - на третю і кожну наступну дитину.

Виплата допомоги здійснюється одноразово у десятикратному розмірі прожиткового мінімуму при народженні дитини, решта суми допомоги на першу дитину виплачується протягом наступних 24 місяців, на другу дитину - 48 місяців, на третю і кожну наступну дитину - 72 місяців рівними частинами.