Сергій Теплицький (кандидат від Партії регіонів, ПР), за попередніми даними, удруге став мером м.Первомайського (Харківська обл.) Про це з посиланням на дані протоколів виборчих дільничних комісій 1 листопада повідомила "SQ" керівник виконкому Первомайської міської організації партії "Наша Україна" Олена Коц. За її словами, при явці в 42,5% (10,9 тис. виборців) С.Теплицький набрав 4 тис. 514 голосів, на другому місці - кандидат від "Сильної України" Сергій Цимбалов з 4 тис. 249 голосами.

Як відзначила О.Коц, на виборах 2006 р. при явці в 17,76 тис. осіб С.Теплицький набрав 5 тис. 718 голосів. "Популярність Партії регіонів у місті велика, але, судячи з рейтингу С.Теплицького, вже нижче, ніж у 2006 р.", - відзначила О.Коц.

За її словами, з 18 виборчих округів, які є в місті, Партія регіонів перемогла в 15. У результаті з 36 мандатів у міськраді ПР отримає 31 мандат. Решта мандати розподілять "Сильна Україна" та ВО "Батьківщина".

До Харківської облради від одного з округів пройшов кандидат від ПР, керівник управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Харківській області Анатолій Сліпченко.

Довідка "SQ". Сім кандидатів претендували на посаду міського голови м. Первомайського: Олег Гринько (Соціал-демократична партія (об'єднана), Теюб Ісмаїл-огли Гумбатов (Народна партія), Сергій Ільїн ("Фронт змін"), Анатолій Тарасов (Компартія), С.Теплицький , С.Цимбалов і Андрій Шаргородцев ("Наша Україна"). У виборах до Первомайського міськрада брали участь представники 9 партій (118 кандидатів у депутати в одномандатних мажоритарних округах і 130 - за партійними списками).

Чергові вибори до місцевих рад, а також вибори міських, селищних та сільських голів пройшли в Україні 31 жовтня 2010 р.