Олександр Божков (кандидат від Партії регіонів (ПР), за попередніми даними, знову стане мером Ізюма (за нього проголосували близько 6 тис. виборців), друге місце за кількістю голосів посів кандидат від Компартії Анатолій Фомічов (близько 4 тис. голосів). Про це 1 листопада повідомив "SQ" кандидат у мери Ізюма Василь Лесик (за нього проголосували близько 3 тис. осіб). Четверте місце зайняв кандидат від ВО "Свобода" Артем Заїка (за нього проголосували близько 300 осіб).

Як зазначив В.Лесик, у міськраді Ізюма ПР отримала близько 40% голосів, Компартія - близько 17% голосів, "Батьківщина" - 10% голосів. "Сильна Україна" не пройшла до міськради.

За словами В.Лесика, порушень під час виборів, які могли б перешкодити волевиявленню громадян, він не виявив. За його словами, за попередніми оцінками, за кількістю депутатів у міськраді більшість буде у ПР. Він також повідомив, що до облради від Ізюму, за попередніми даними, обраний кандидат від ПР Олег Шаповалов, ще одним депутатом облради стане Петро Дідик (колишній міський голова Ізюму, був головою 12 років). "Ці дані попередні, офіційних даних ще немає", - зазначив В.Лесик.

Довідка "SQ". Чергові вибори до місцевих рад, а також вибори міських, селищних та сільських голів відбулися в Україні 31 жовтня.