За результатами обробки 18,23% протоколів дільничних виборчих комісій на виборах харківського міського голови у в.о. міського голови, кандидата від Партії регіонів Геннадія Кернеса - 31,15% голосів (15 610 голосів), у кандидата від ВО "Батьківщина", голови Харківської облорганізації ВО "Батьківщина" Арсена Авакова - 28,14% (14 081), у кандидата від Компартії України, нардепа Алли Александровської - 18,38% (9 199). Проти всіх проголосували 11,63% виборців (5 818). Про це "SQ" повідомили в міськвиборчкомі.

Як передав кореспондент "SQ", голова міськвиборчкому Олександр Дмитренко заявив, що міська виборча комісія працюватиме в режимі нон-стоп, поки не прийме всі протоколи. За його словами, міськвиборчком постарається підбити підсумки виборів за відведені за законом 5 днів, до 5 листопада, однак О.Дмитренко не виключив, що комісія буде працювати і 6 листопада.

За його словами, міськвиборчком звертався до голів дільничних комісій з проханням розосередити подачу протоколів і не приходити масово сьогодні, 1 листопада. Однак незважаючи на це в міськвиборчкомі стоїть велика черга на здачу протоколів.