Партія "Фронт змін" у місцевих радах не буде ні з ким блокуватися. Про це 1 листопада в прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" заявив голова Харківської територіальної організації політичної партії "Фронт змін" Олександр Давтян.

"Фронт змін" ні з ким об'єднуватися не буде. Це позиція нашого лідера Арсенія Яценюка. Ми провели соцдослідження і встановили, що при об'єднанні нашої партії з опозиційними силами ми втрачаємо підтримку. Тому позиція одна: хто хоче об'єднуватися, нехай вступає до "Фронту змін", - зазначив О.Давтян.

За його словами, партія постарається змінити виборче законодавство, щоб на наступних виборах уникнути великої кількості недоробок і прорахунків. "А.Яценюк написав законопроект про те, що не можна змінювати виборче законодавство за рік до виборів, не можна міняти правила гри, коли гра вже почалася, і ми будемо ініціювати його просування", - заявив О.Давтян. За його словами, на цих виборах було багато проблем з комісіями, багато непрофесійних людей, погане матеріально-технічне забезпечення. "Ми всі також бачили проблему черг на дільницях. Я зі своєю сім'єю провів на виборчій дільниці 1 годину 20 хвилин, а перед нами було в черзі всього чотири людини. А якщо в черзі 20 осіб? Деякі люди приходили на дільницю по три рази на день, тому що не могли вистояти такі великі черги. Це абсолютно неприпустимо!" - зазначив О.Давтян.