Харківська територіальна організація політичної партії "Фронт змін" може вимагати перерахунку бюлетенів на виборчій дільниці № 32 у Лозовій. Про це 1 листопада в прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" заявив голова облорганізації партії Олександр Давтян.

За його словами, на цій дільниці жоден голос не був відданий за "Фронт змін" - ні до міської, ні до обласної рад. "Ми поки ні в чому нікого не звинувачуємо, але у нас є підозра, що виходить з логіки, що якщо навколо на декількох дільницях нам дали 3,5-6% голосів, то як на одній дільниці виявилося нуль голосів? Це ж дурість! Якщо нічого не проясниться, будемо ініціювати повний перерахунок бюлетенів на цій дільниці", - зазначив О.Давтян.

За його словами, в більшості областей "Фронт змін" уже знає результати виборів. "Наша партія зайняла на місцевих виборах третє місце в цілому по Україні. А в Харківській області дуже повільно надходять протоколи з мокрими печатками, результати нам поки невідомі. Знаю, що на виборах Зміївської райради "Фронт змін" набрав 5,6% голосів",- повідомив О.Давтян.