В Харькове издали книгу журналистки и блоггера А.ГинУ Харкові видано книгу журналістки ІА "Медіапорт" Анни Гін. Презентація збірки оповідань "Невигадані історії" пройшла 30 червня в фонді "Ренесанс". За словами автора, видати книгу їй запропонував голова Харківської облорганізації партії "Батьківщина", екс-губернатор Харківської області Арсен Аваков. "Арсен Борисович якось зізнався, що читає мої блоги, і запропонував: давай книгу видамо. Я погодилася. Зізнатися, спочатку не сприйняла цю пропозицію всерйоз, але коли мені зателефонувала прес-секретар Арсена Авакова Наталія Статівко і запитала, чи відібрала я матеріали для книги, стало зрозуміло, що жарт затягнулася. Домовилися про те, що книжка буде без картинок, тому записи вибирали такі, щоб цікаво було читати і без них. До книги увійшло все те, що вже викладено в інтернеті, нічого нового немає. Це дійсно збірка всього", - розповіла А.Гін.

За словами журналістки, блог і робота для неї неподільні, у першому просто більше емоцій і спостережень. У вступному слові до книги автор зізналася: "Сюди не увійшло дуже особисте, те, що з матюками, і там, де без фотографії сенс втрачається. Прізвища, імена, явки, паролі частково змінені. Не сваріться. Усіх люблю".

Обкладинку книги прикрасив малюнок дочки Анни, який та намалювала в 9 років. Напис на зображенні говорить: "Моя мама лутше всех". "Уперше книгу я отримала тиждень тому. Одна була, тираж ще не вийшов. Вона пролежала тиждень - я так і не ризикнула її відкрити, не змогла. Тільки подивилася на шрифт, на обкладинку, а зміст не читала", - зізналася автор.

Перший тираж книги - 1 тис. примірників. Скільки будуть коштувати "Невигадані історії" і коли вони надійдуть у продаж, автор і видавці поки не говорять. "Автор ще проведе переговори з головою фонду "Ренесанс", за чиєю підтримкою видана книга, і вони про все домовляться", - зазначив А.Аваков.

В Харькове издали книгу журналистки и блоггера А.Гин В Харькове издали книгу журналистки и блоггера А.Гин
В Харькове издали книгу журналистки и блоггера А.Гин В Харькове издали книгу журналистки и блоггера А.Гин