Харківська команда, яка 30 квітня брала участь у півфіналі телепроекту "Майданs" у Києві, не змогла вийти у фінал конкурсу. У цей день Харків змагався з Кіровоградом та Одесою. За результатами двох танцювальних конкурсів - параду і сольного номера - харківська команда заробила 46 балів, тоді як Кіровоград і Одеса по 44. Традиційно після виставлення голосів членами журі за ту чи іншу команду повинні були голосувати телеглядачі, посилаючи на адресу телепроекту sms-ки. У результаті за команду з Кіровограда проголосувало 56% телеглядачів, за харківську команду - 25%, за одеську - 19%. Таким чином, у фінал вийшов Кіровоград, який набрав 100% голосів (44 - журі і 56 - телеглядачів), а харківська команда вибула з подальшої боротьби.

Вели шоу, як і всі попередні тури, українська співачка Тіна Кароль і російський співак Сергій Лазарєв. Змагання судило журі, у складі якого були театральний режисер Роман Віктюк, телеведучий Отар Кушанашвілі, хореограф Мігель і балерина Анастасія Волочкова.

Харківська команда за конкурс "Парад" набрала найбільше голосів журі (всі поставили по 6 балів), втіливши в танці тему СРСР - великої країни, що об'єднувала 15 республік, яких зображали танцюючі у першій шерензі діти; запустила перший в світі космічний корабель з людиною на борту, для зображення цієї події з рухомої сцени була запущена спеціальна ракета, розроблена Харківським аерокосмічним університетом. В кінці номера харківські танцюристи зобразили рух електронів навколо атома, що символізує вічний рух вперед і потужний науковий потенціал Харкова.

Довідка "SQ". Харківська команда перемогла в першому турі всеукраїнського телепроекту "Майданs", який стартував 19 березня на майдані Незалежності в Києві. У цьому турі змагалися команди Хмельницького і Харкова. Від Харкова в Києві виступали 500 учасників. Харківську команду тренував хореограф Олександр Евмешкін.
Трансляція змагань проходить в прямому ефірі на телеканалі "Інтер" щосуботи. Всього в проекті брало участь 12 міст. У півфінал вийшли сім міст, серед яких був Харків. Місто-переможець проекту отримає 1 млн.грн.Організатори телепроекту - телеканал "Інтер" та Київська міська державна адміністрація.