Виставка "Все життя - театр" 25 листопада відкрилася в Харкові, в культурно-діловому центрі корпорації "Консалтингова група "Рубаненко і партнери" (вул.Ю.Чигіріна, 5). Як повідомили "SQ" у центрі, це експозиція робіт театральних художників декількох поколінь, які оформляли і продовжують оформляти спектаклі в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім.М.Лисенка (ХНАТОБ).

Виставка проходить у рамках заходів з відзначення ювілею народної артистки України, почесного громадянина м.Харкова, художнього керівника балету ХНАТОБ Світлани Коливанової. Окрім її творчості, представлені роботи театральних художників Галини Фісан, Леоніда Братченка, Григорія Батия та Надії Швець. Відвідувачі можуть побачити костюми, ескізи костюмів, ескізи декорацій, макети до вистав, які в різний час були поставлені на сцені театру. Виставка працюватиме до 20 грудня.

Довідка "SQ". Виставка організована спільними зусиллями творчого клубу "Вітальня на Дворянській", Харківського художнього музею, ХНАТОБ за підтримки корпорації "Консалтингова група "Рубаненко і партнери".