Проект "Зроблено в Харкові" експонується на міжнародній виставці-ярмарку "ART-KYIV contemporary 2010", на майданчику київського музейного комплексу "Мистецький арсенал". Організатори харківського стенду на виставці - харківська галерея "VOVATANYA" і Харківська міська художня галерея. Як повідомили 11 листопада "SQ" в останній, на виставці Харків представлений роботами "найбільш значущих художників сучасності, які зробили і продовжують робити багато чого для розвитку актуального мистецтва поза просторових і часових рамок". На виставці експонуються твори фотографа Бориса Михайлова і художника Віталія Куликова.

Відвідувачі можуть побачити роботи Б.Михайлова із серії "Накладання/Бутерброд", яка складається зі слайдів, зроблених у 1960 - 1980-ті роки, згодом надрукованих у техніці С-print. "Так був створений ефект нашарування часу, ідей, образів", - відзначили в галереї. Також на виставці можна буде ознайомитися з однойменною книгою автора "Yesterday Sandwich", виданій у 2007 р. у Лондоні. В.Куликов представлений мальовничими роботами 1990 - 2000-х років, малюнками, ліногравюра і принтами. "Словосполучення "Куликівська жіноча тема" стало прозивним серед художників і знавців образотворчого мистецтва. Портрети, жіночі образи, оголена жіноча натура сполучною ниткою проходять через всю творчість художника", - відзначили в галереї. У 2009 р. було видано монографічний альбом автора. У ньому, крім ретроспекції робіт В.Куликова, опубліковані інтерв'ю з ним і про нього, мистецтвознавчі матеріали. Цей альбом також представлений на харківському стенді.

Виставка-ярмарок "ART-KYIV contemporary 2010" відкрилася 9 листопада. У цей день в рамках проекту "Зроблено у Харкові" відбулася ігрова акція: відвідувачам показали інтелектуальну гру-бродилки "Прогулянка" харківського художника Павла Макова. Виставка-ярмарок, а разом з нею і проект "Зроблено в Харкові", будуть працювати до 14 листопада.

Довідка "SQ". Виставка-ярмарок "ART-KYIV contemporary" проходить уп'яте. На ній представлено сучасне мистецтво галерей і вулиць. Серед учасників - галереї Берліна (Німеччина), Києва, Львова, Москви (Росія), Одеси, Парижа (Франція), Санкт-Петербурга (Росія) та Харкова.