Харьковский участник шоу "Украина слезам не верит" П. Алдошин запустит сайт и проведет творческий вечерУчасник телепроекту "Україна сльозам не вірить", що виходив в ефір на "Новому каналі", актор харківського "Театру 19" Павло Алдошин в кінці лютого планує запустити власний сайт. Окрім роботи в театрі П.Алдошин пише вірші та пісні, захоплюється фотографією. Сайт буде присвячений різним напрямом його творчості. Про це П.Алдошин повідомив журналістам.

За словами актора, в другій половині березня він проведе у Харкові творчий вечір. На концерті виступлять музиканти, актори читатимуть вірші П.Алдошина, а він виконає свої пісні. Де саме відбудеться вечір, поки не відомо (у Будинку актора або в одному з харківських клубів). Також актор хоче організувати в Харкові виставку своїх фотографій, щоб їх змогли побачити не тільки в інтернеті.

Довідка "SQ". П.Алдошин народився 2 жовтня 1987 р. у Генічеську Херсонської області. Навчався в Харківській державній академії культури. З 2009 р. - актор харківського "Театру 19".