В Харькове представили логотип волонтеров Евро-2012У Харкові 17 травня в конференц-залі стадіону "Металіст" представили логотип волонтерів Євро-2012. У презентації взяли участь директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський та генеральний інвестор і координатор підготовки Харкова до Євро-2012 Олександр Ярославський. Логотип виконаний у вигляді латинської букви V, яка є буквою волонтерів і символізує перемогу, пристрасть, солідарність і єдність. Логотип був розроблений компанією "Brandia central", яка раніше створила офіційний логотип Євро-2012.

Також під час презентації логотипу оголосили початок конкурсу фотографій. Учасники конкурсу повинні будуть фотографувати різні предмети у вигляді букви V. Переможці конкурсу отримають офіційний м'яч Євро-2012 з автографами головного тренера збірної України з футболу Олега Блохіна і футболіста ФК "Динамо" (Київ) Андрія Шевченка.

Довідка "SQ". Фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 р. пройде в Польщі та Україні. Харків є одним з чотирьох українських міст (разом з Донецьком, Києвом і Львовом), які приймуть матчі фінального турніру чемпіонату.

В Україні під час проведення Євро-2012 буде працювати 5500 волонтерів (у Харкові - 600-700 волонтерів).