Между Украиной и Польшей во время Евро-2012 ежедневно будут курсировать 17 поездовМіж Україною та Польщею під час фінальної частини Євро-2012 щоденно курсуватимуть 17 поїздів. Вони будуть перевозити близько 9 тис. пасажирів. Як передало інформагентство "РБК-Україна", про це повідомив директор Польських залізничних комунікацій Януш Малиновський.

Він зазначив, що детальний розклад поїздів під час Євро-2012, ймовірно, буде відомий у березні. Більшість поїздів курсуватиме через пункти пропуску Дорогуськ-Ягодин (Волинська область) і Перемишль-Мостиська (Львівська область).

Я.Малиновський також відзначив, що відбудуться консультації з представниками перевізників з різних країн про міжнародні маршрути. Після укладення договорів буде узгоджуватися рух потягів країною, а потім - потягів регіонального і локального повідомлень.

Довідка "SQ". Фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 р. пройде в Польщі і Україні. Харків є одним з чотирьох українських міст (разом із Донецьком, Києвом і Львовом), які приймуть матчі фінального турніру чемпіонату.

Згідно з жеребкуванням Євро-2012, що відбулося 2 грудня, в Харкові усі три матчі групового етапу зіграє збірна Нідерландів: 9 червня на стадіоні "Металіст" відбудеться матч Нідерланди-Данія, 13 червня - Нідерланди-Німеччина і 17 червня - Нідерланди-Португалія.