Сборные Нидерландов и Дании приземлились в харьковском аэропортуЧартерний літак з футболістами і тренерами збірної Нідерландів з футболу о 12.55 приземлився в міжнародному аеропорту "Харків". Як передав кореспондент "SQ", команду посадили до автобуса, і вона залишила аеропорт через VIP-термінал. Також одночасно з чартером збірної приземлився ще один літак - з голландськими уболівальниками. Приблизно за 20 хвилин в аеропорту приземлився літак зі збірною команди Данії.

Як повідомив директор Департаменту з питань підготовки та проведення Євро-2012 з футболу Харківської міськради Олександр Нечипоренко, який зустрічав голландську делегацію, разом зі збірною прилетів і президент Королівського футбольного союзу Нідерландів Міхаель ван Праг.

Директор департаменту повідомив, що збірна Нідерландів напередодні матчів буде базуватися в Харкові, в готелі "Superior Golf&SpaResort", а збірна Данії - у сел.Високий. За словами О.Нечипоренка, в кемпінгу для голландських уболівальників перед першим матчем очікується 700 гостей і понад 1000 - перед другим.

Довідка "SQ". Фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 р. пройде в Польщі та Україні з 8 червня до 1 липня. У Харкові всі три матчі групового етапу зіграє збірна Нідерландів: 9 червня - зі збірною Данії, 13 червня - Німеччини і 17 червня - Португалії. Всі матчі пройдуть на стадіоні "Металіст". Збірна Нідерландів на час проведення Євро-2012 базується в Кракові (Польща).