Харківська національна академія міського господарства продовжує будівництво Центру виховної роботи зі студентами по вул. Революції, 12. На будівельні роботи академія вже витратила 50 млн.грн. власних коштів з 80 млн.грн. запланованих. Про це 27 березня під час прямої телефонної лінії в газеті "Вечірній Харків" повідомив ректор академії Володимир Бабаєв.

За його словами, вже побудований цілий корпус, повністю виконані оздоблювальні роботи (крім скління сходів). "Сходи будуть засклені до червня. Скло є, металоконструкції є. Зараз до Центру роботи зі студентами підводяться всі комунікації. Так, уже наступної зими центр буде готовий до роботи", - зазначив В.Бабаєв.

Він повідомив, що цього року на будівництво центру виділено 14 млн.грн. Наступного року центр планується здати в експлуатацію. Координує будівельні роботи майбутнього студцентру Леонід Шутенко, колишній ректор академії, а зараз - радник В.Бабаєва.

Довідка "SQ". У 2008 р. на території Академії міського господарства по вул. Революції, 12 почалося будівництво Палацу студентів - культурно-просвітницького центру ВНЗ. Пізніше Палац студентів перейменували в Центр виховної роботи зі студентами. Центр буде включати в себе комплекс приміщень - конференц-зал на 210 місць, експозиційно-виставковий зал, актовий зал на 1000 місць та багатопрофільні клубні кімнати. Площа будівлі складе 6 тис. кв. м.