Налоговая служба предлагает жаловаться на неправомерные действия налоговиков по телефону и через интернетДержавна податкова служба України на своєму офіційному сайті представила кілька електронних сервісів, якими можуть скористатися платники податків. Також ДПС розмістила номери телефонів, за якими можна поставити запитання або повідомити про неправомірні дії працівників органів ДПС України. Про це 23 січня повідомили "SQ" у відділі масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян Спеціалізованої державної податкової інспекції з роботи з великими платниками податків у Харкові з посиланням на начальника інспекції Галину Феденко.

За її словами, зокрема, питання платників приймаються за допомогою сервісу "Черговий по країні", який розміщений на сайтах центрального (http://www.sta.gov.ua) і регіональних (http://www.dpa.kharkov. ua) органів ДПС України. Інформаційно-довідковий департамент ДПС відповідає на запитання платників податків з усіх регіонів України за багатоканальним телефоном з номером: 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів). Відповіді також надаються факсом та електронною поштою (idd@sta.gov.ua).

Як повідомила Г.Феденко, також функціонує пряма телефонна лінія з номером (044) 284-00-07, на яку можна повідомити інформацію про неправомірні дії або бездіяльність працівників органів податкової служби.