Депутаты горсовета внесли изменения в бюджет Харькова на 2011 г.Харківська міськрада 23 лютого на сесії внесла деякі зміни до бюджету Харкова на 2011 р. Зокрема, депутати перерозподілили 120 млн.грн. "Ці гроші місто заробило в 2010 р., але на рахунку вони надійшли вже в новому році", - зазначив харківський міський голова Геннадій Кернес.

Як повідомила заступник міського голови Тетяна Таукешева, також депутати перерозподілили дотацію з державного бюджету в сумі 14,9 млн.грн. Зокрема, 10 млн. грн. були направлені на реконструкцію Парку ім. Горького, 4,9 млн.грн - на компенсацію пільгового проїзду в харківському міському електротранспорті. Крім того, депутати міськради виділили 1,7 млн.грн. на встановлення освітлення у парку "Зустріч", 1,2 млн.грн. - на оренду медіа-центру ОСК "Металіст".

Також депутати затвердили об'єкти будівництва, які будуть фінансуватися за рахунок бюджетних коштів. Так, на реконструкцію міської клінічної лікарні № 30 виділять 17,3 млн.грн., на реконструкцію Палацу дитячої та юнацької творчості - 5 млн.грн. За рахунок бюджету розвитку планується виділити 40 млн грн. на реконструкцію Парку ім. Горького, 10,5 млн. грн. - на реконструкцію мосту через р. Немишля, 13 млн. грн. - на реконструкцію вул.Плеханівської. Крім того, заплановано виділення коштів на озеленення міста, ремонт будинків, реконструкцію набережних.