ПАТ "Мегабанк" (Харків) у другому кварталі цього року продемонструвало динаміку зростання за всіма основними показниками корпоративного бізнесу. Про це заявив начальник управління банківських послуг "Мегабанку" Андрій Онопко, передав сайт банку.

За словами А. Онопка, протягом другого кварталу порівняно першого кварталу цього року кількість відкритих поточних рахунків корпоративних клієнтів зросла на 37%, обороти за поточними рахунками корпоративних клієнтів - на 33%, залишки на рахунках зазначених - на 17%, а грошовий обіг банку за чеками Держказначейства України - майже на 13%. Усього з початку року грошовий обіг "Мегабанку" за чеками Держказначейства склав близько 334 млн.грн.

За словами А. Онопка, на депозитних рахунках корпоративних клієнтів протягом другого кварталу цього року було розміщено коштів на загальну суму близько 97 млн.грн, що на 60% більше, ніж у першому кварталі 2010 р.

А. Онопко відзначив, що порівняно аналогічного періоду 2009 р. кількість відкритих поточних рахунків корпоративних клієнтів банку зросла на 89%, обороти за поточними рахунками корпоративних клієнтів - на 37%, а залишки на зазначених рахунках - на 98%.

Довідка "SQ". ПАТ "Мегабанк" - банк з іноземним капіталом, що діє на ринку банківських послуг України з 1990 р. Регіональна мережа налічує 198 підрозділів в 25 регіонах України. Послугами банку користуються понад 371 тис. клієнтів. На 1 липня 2010 р. активи банку складають 3,303 млрд.грн., кредитно-інвестиційний портфель - 2,644 млрд.грн., капітал банку - 810 млн.грн, прибуток цього року - 1,002 млн.грн.