7 млн.грн. заборгованості із зарплати за два місяці погашено на ДП "Завод ім.Малишева". Про це 21 червня повідомили "SQ" у відділі маркетингу заводу. Погашена вся заборгованість, очікується виплата поточної зарплати.

Як повідомили "SQ" на Харківському державному авіаційному виробничому підприємстві, на заводі почалося погашення заборгованості із зарплати. Скільки грошей надійшло на рахунки підприємства, поки не відомо, але частина заборгованості була погашена. Наступного тижня очікується ще одна виплата заборгованості.

Як повідомили в профкомі ДП "Харківський електромеханічний завод", сьогодні в Харківській облдержадміністрації (ХОДА) пройшла нарада, на якій розглядалися проблеми заводу. Планується, що до кінця тижня на заводі виплатять зарплату за травень, а потім почнуть погашати заборгованість. На нараді також було відзначено, що керівництво ХОДА має намір більш пильно вивчити проблему світової угоди в рамках справи про банкрутство заводу. Зокрема, ХОДА буде наполягати на отримання тексту цієї угоди з офіційних джерел - наприклад, з Мінпромполітики.

Довідка "SQ". 10 червня Харків з робочою поїздкою відвідав перший віце-прем'єр Андрій Клюєв. Він дав низку доручень, у тому числі погасити заборгованість із зарплати у 7 млн.грн. на заводі ім.Малишева, а також заборгованість у 16 млн. грн. на авіазаводі.