Харьковский завод им.Шевченко поставил две партии оборудования заводу им. МалышеваДП "Харківський приладобудівний завод ім.Шевченка" поставило дві партії обладнання для спецтехніки на ДП "Завод ім.Малишева" (Харків). Про це 18 травня після робочої наради з представниками колективу заводу ім. Шевченка (пройшло в Харківській облдержадміністрації) повідомив головний інженер, в.о. директора заводу ім.Шевченка Василь Лунін.

"Завод ім.Шевченка відвантажив продукцію відповідно до графіка, узгодженого з заводом ім.Малишева. 10 днів тому була відвантажена перша партія приладів, сьогодні - друга. Повністю завершено виготовлення комплекту обладнання для Зуївської електростанції (Донецька обл.) та розроблена вся документація для системи контролю Калінінської електростанції в Росії для системи захисту першого і другого енергоблоків. Наступного тижня будемо здавати продукцію так званого замовлення "Прогрес" - іноземному замовнику, який буде у нас купувати апаратуру для бронетанкової техніки. Це теж велике замовлення",- повідомив В.Лунін.

За його словами, була також проведена підготовка до участі в тендерах на майбутні поставки обладнання для Калінінської і Трипільської (Київська обл.) електростанцій. "Ведемо переговори про участь у реконструкції Запорізької АЕС", - зазначив В.Лунін.

 

Довідка "SQ". ДП "Харківський приладобудівний завод ім.Шевченка" виробляє телефонні станції, системи управління для спецтехніки і енергооб'єктів. На 1 квітня заборгованість із зарплати на заводі становить 23 млн. 29,8 тис. грн.