Саркіс Сімов'ян 7 жовтня рішенням загальних зборів акціонерів на 3 роки призначений на посаду голови наглядової ради ПАТ "Укргідропроект" (Харків). Про це повідомило ПАТ Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку. С.Сімов'ян обіймав посади голови спостережної ради - президента ПАТ "Банк "Грант" (Харків) та голови наглядової ради "Укргідропроекту". Частка в статутному капіталі "Укргідропроекту" становить 8,0866%.

Вагран Сімов'ян призначений на посаду заступника голови наглядової ради "Укргідропроекту" на 3 роки. Обіймав посади директора ТДВ "СК "Грант-сервіс", директора ТОВ" Резиденція-СВ ", є членом наглядової ради - віце-президентом АТ" Банк "Грант". Частка в статутному капіталі - 0,8723%.

Володимир Мартиросов призначений на посаду члена наглядової ради і заступника голови наглядової ради "Укргідропроекту". Обіймає посаду голови правління ПАТ "Банк "Грант" з 1999 р. до теперішнього часу. Частка в статутному капіталі - 4,4070%.

Олена Самосват призначена головбухом ПАТ "Дергачівська райагрохімія" (Дергачі, Харківська обл.) за сумісництвом, безстроково. Акціями товариства не володіє. Перебуває на посаді старшого економіста у фінансовому відділі ЗАТ "Новий стиль".