Прем'єр-міністр України Микола Азаров підписав розпорядження №532-р про прийняття пропозиції Міністерства освіти і науки, молоді та спорту, а також Харківської міськради щодо передачі спортивної споруди зі штучним льодовим покриттям по вул.Тракторобудівників, 55Б у власність територіальної громади Харкова.

Довідка "SQ". Віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков 21 березня заявив, що до кінця 2011 р. в Україні планується побудувати 3-4 льодових арени. За його словами, Кабмін готовий будувати арени і передавати їх на баланс місцевої влади.

31 березня в Харкові був урочисто відкритий палац "Салтівський лід". Його будівництво почалося у 2007 р., введення в експлуатацію планувалося у березні 2009 р.

18 травня на сесії міськради "Салтівський лід" був прийнятий у комунальну власність міста. Рішення про прийняття палацу в комунальну власність набуде чинності після підписання розпорядження Кабміну та акта прийому-передачі об'єкта в комунальну власність територіальної громади м. Харкова.