Володимир Зленко призначений генеральним директором ПАТ "Харківгаз". Про це 16 листопада повідомили "SQ" на підприємстві. Новий директор уже приступив до роботи.

До В.Зленка тимчасово виконуючим обов'язки генерального директора "Харківгазу" працював Петро Дідик. До П.Дідика підприємством близько року керував Юрій Комаринський. Він був звільнений у кінці жовтня 2011 р.

Довідка "SQ". Останнє місце роботи В.Зленка до призначення на посаду генерального директора "Харківгазу" - заступник директора з питань обліку та якості нафти філії "Придніпровські магістральні нафтопроводи "ВАТ "Укртранснафта".

"Харківгаз" забезпечує газом 444 тис. абонентів Харківської області, постачає природний газ 180 промисловим, 2 тис. 567 комунально-побутовим і 736 бюджетним підприємствам та організаціям. Підприємство обслуговує більше 16 тис. км розподільчих газопроводів, 1 тис. 127 газорегуляторних пунктів, 1 тис. 135 шафових газорегуляторних пунктів, більше 1 млн. одиниць внутрішньобудинкового газового обладнання.