Наглядова рада ВАТ "Харківський електроапаратний завод" прийнято рішення про призначення на посаду гендиректора заводу В'ячеслава Гапонова (до цього був директором ТОВ "НВП "Енергопотенціал"). З посади гендиректора за власним бажанням звільнено Олександра Гладкова (був гендиректором з березня 2001 р., призначений членом наглядової ради). Рішення прийнято 6 квітня. Про це повідомляється в бюлетені "Цінні папери України".

Довідка "SQ". Харківський електроапаратний завод був створений в 1936 р. як завод з виробництва електроапаратури для верстатобудівної промисловості під назвою "Електростанок". У 1970 р. завод наказом Міністерства електротехнічної промисловості був перейменований у Харківський електроапаратний завод. У той час завод був головним підприємством в СРСР по комплектації електротехнічної апаратурою верстатобудівних підприємств країни. Продукція заводу експортувалася у більш ніж  50 країн світу.

Зараз завод випускає шляхові вимикачі прямої дії, пневматичні реле часу, електромагнітні фрикційні багатодискові муфти, побутові вентилятори.