А.Ярославский выделил 30 млн.грн. на благоустройство окрестностей отеля "Kharkiv Palace"Генеральний інвестор і координатор підготовки Харкова до Євро-2012 Олександр Ярославський планує вкласти 30 млн. грн. у благоустрій території, прилеглої до споруджуваного готелю "Kharkiv Palace". Про це "SQ" повідомили в прес-службі компанії "DCH", власником якої він є.

За інформацією прес-служби, на прилеглій до готелю території будуть встановлені паркові світильники, лавки, урни, кілька арт-об'єктів. Буде реконструйовано тротуар уздовж готельного комплексу на вул. Трінклера і пр.Правди- він буде розширений до 9 метрів і викладений гранітом.

Запланований комплекс робіт передбачає також оформлення входу на станцію метро "Держпром", реконструкцію інженерних мереж метрополітену, а також ремонт фасаду, реконструкцію підпірних стін та відновлення сходів парадного входу північного корпусу Харківського національного університету ім. Каразіна, сусіднього з готелем, укладання гранітного покриття на пл. Свободи біля готелю, а також освітлення  вул. Трінклера і пр.Правди.

На час будівництва готелю за проектом плануються зміни в транспортній розв'язці на пл. Свободи. "Вже сьогодні є наказ міськвиконкому про перенесення зупинки маршрутних таксі у бік північного корпусу університету ім.Каразіна. Будівництво нового зупинкового павільйону буде здійснюватися за рахунок коштів "DCH", а встановлений він буде сьогодні, 15 квітня", - підкреслили в "DCH".

А.Ярославский выделил 30 млн.грн. на благоустройство окрестностей отеля "Kharkiv Palace"

 

Довідка "SQ". Група компаній "DCH" виступила замовником будівництва готелю на пл.Свободи (на перетині вул.Трінклера і пр.Правди) у Харкові. Будівництво розпочали у 2010 р. Будівля готелю буде заввишки в 11 поверхів. Готель розрахований на 172 номери. У ньому також будуть бізнес-центр, торговельний центр, казино і підземний паркінг на 54 місця.

Загальна сума інвестицій у будівництво готелю складе 100 млн. дол. Роботи на об'єкті будуть завершені у грудні 2011 р. Під час проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в 2012 р. (Євро-2012) відповідно до підписаного з УЄФА договором у "Kharkiv Palace" буде знаходитися штаб-квартира європейського футбольного союзу. Тут же будуть проживати цільові групи (так звана "сім'я") УЄФА.