Прості іменні процентні облігації ПАТ "Мегабанк" (Харків) серії Н з 10 червня включені до котирувального списку ПФТС 2-го рівня. Як повідомив банк на своєму сайті, включення облігацій до списку ПФТС відбулося на підставі рішення операційного управління ПФТС № 0906/2011/02 від 9.06.2011 р. (код у торговельній системі - OMGBH).

Умовами випуску облігацій передбачена щоквартальна виплата купонного прибутку і щорічна оферта. Термін обігу облігацій - 5 років. Загальний обсяг випуску облігацій серії Н - 50 млн. грн. Номінальна прибутковість на перший - четвертий купонні періоди встановлена ​​на рівні 14%.

Довідка "SQ". ПАТ "Мегабанк" діє на ринку банківських послуг з 1990 р. Регіональна мережа банку налічує 199 підрозділів у 25 регіонах України. Активи банку - 3 596 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель - 2 874 млн. грн., капітал банку - 739 млн. грн., прибуток цього року - 1 132 тис. грн. До складу акціонерів банку входять Європейський банк реконструкції та розвитку (EBRD), кредитна установа для відбудови (KfW) і Міжнародна фінансова корпорація (IFC).

Фондова біржа ПФТС здійснює професійну діяльність з організації торгівлі на ринку цінних паперів України. Торговельна система Фондової біржі ПФТС функціонує з 1997 р. ПФТС є найбільшим організатором торгівлі на ринку цінних паперів України; підтримує міжрегіональну систему електронних торгів цінними паперами в режимі реального часу. Також у ПФТС проводяться аукціони з продажу цінних паперів Фондом державного майна України, компаніями, що проводять первинне розміщення (IPO) власних цінних паперів або навпаки розпродають власні активи в цінних паперах.