ДК "Укргазвидобування" НАК "Нафтогаз України" за результатами тендеру уклала низку угод на охорону у 2012 р. об'єктів ГПУ "Шебелинкагазвидобування" (Балаклійський район Харківської області) на загальну суму 46 млн. 950 тис.грн. Про це повідомив портал "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

У виданні відзначили, що в тендері брало участь ДП "Нафтогазбезпека" НАК "Нафтогаз України", проте за кожним із лотів пропозиція дочірнього підприємства була дещо дорожчою, ніж приватних фірм-переможців.

ТОВ "Альфа-Щит" отримає 21 млн. 860 тис.грн. за охорону Юліївського та Шебелинського цехів з видобування нафти, газу і конденсату, а також об'єктів Управління з переробки газу та газового конденсату. ТОВ "Бастіон-сервіс" отримає 16 млн. 940 тис.грн. за охорону Єфремівського цеху з видобування нафти газу і конденсату, ДКС "Хрестищинське" й об'єктів ГПУ "Полтавагазвидобування". Управління ДСО при Головному управлінні МВС України в Харківській області отримає 8 млн. 140 тис.грн. за охорону Перещепинського і Сєверодонецького цехів з видобування нафти, газу і конденсату, а також будівель УкрНДІгаз та "Укргазпромгеофізика".