О. Шаповалов назначен гендиректором "Харьковгоргаза"Голова постійної комісії Харківської облради з питань ПЕК, ЖКГ, промисловості, будівництва, транспорту, доріг та зв'язку, депутат облради Олег Шаповалов призначений на посаду генерального директора ВАТ "Харківміськгаз". Як повідомив сайт облради, сьогодні, 12 травня, О.Шаповалов був представлений колективу підприємства.

Довідка "SQ". "Харківміськгаз" транспортує газ 309 промисловим підприємствам, більше 2,7 тис. житлово-комунальних підприємств та 468 тис. побутових споживачів, експлуатує більше 4 тис.км газопроводів. Раніше директором підприємства працював Олександр Дудолад.

О.Шаповалов у різний час працював заступником голови і головою Харківської облради, заступником голови Харківської облдержадміністрації. Також він обіймав різні посади у ВАТ "Харківгаз" (заступник голови правління з економічних питань, директор ДК "Регіонгаз" ВАТ "Харківгаз", заступник голови правління з питань газопостачання) і був генеральним директором ВАТ "Харківська ТЕЦ-5".