Регіональне відділення Фонду держмайна України по Харківській області через суд стягнуло з ТОВ "Науково-технічний та виробничий комплекс (НТПК) "Енергосталь" 221 тис. грн. Заборгованості з оренди та 61,97 тис. грн. пені. Як повідомив офіційний сайт фонду, позов був поданий до Господарського суду Харківської області. За рішенням суду орендар повністю погасив борги.

Крім того, відділення фонду провело перевірки і стягнуло борги з орендарів, які орендують приміщення Українського державного науково-дослідного інституту вуглехімічного. ТОВ "Олвіс-інжиніринг" заплатило 1,5 тис. грн., ТОВ "Євро-М" - 7,7 тис.грн., ПП "Селена-Ексель" - 2,5 тис.грн.

Довідка "SQ". НТПК "Енергосталь" виготовляє і поставляє серійне устаткування та обладнання для експериментальних і дослідно-промислових установок для підприємств ГМК, машинобудування, енергетики, хімічної та коксохімічної промисловості та інших галузей з розробок Українського державного науково-технічного центру з технології та обладнання, обробки металів, захисту навколишнього середовища та використання вторинних ресурсів для металургії та машинобудування "Енергосталь".