Сбербанк России увеличит количество отделений в Харьковской области в два разаПАТ "Дочірній банк "Ощадбанк Росії" відкриє в Харківській області п'ять відділень. Про це на нараді в Харківській обдержадміністрацій з питань розширення співпраці Харківської та Бєлгородської (Росія) областей повідомила керівник харківського відділення № 3 "Ощадбанку Росії" Ганна Шуляк. За її словами, в Харкові вже діє п'ять відділень банку. Нові відділення будуть відкриватися як в Харкові, так і в районах області.

За словами Г.Шуляк, банк планує впровадити нову програму кредитування, коли заставою кредиту будуть активи в Україні, а кредит буде використовуватися для реалізації бізнес-плану в Росії. Зокрема, один з харківських клієнтів банку планує взяти кредит для організації виробництва в Бєлгородській області.

Довідка "SQ". Мережа регіональних відділень "Ощадбанку Росії" на 1 лютого 2011 р. налічує 82 відділення. Банк є 100%-м дочірнім банком ВАТ "Ощадний банк Російської Федерації" (понад 60% голосуючих акцій у Центробанку Росії).